New products from Still company

Beauty 0 comments

 

 

DING DONG!!!!

 

Zvono kaže – Vreme za novitete! Znam da ste navikli da vam pišem o Still – ovim fenomenalnim proizvodima za kosu, ali danas smo ovde iz drugog razloga. Still je lansirao nešto sasvim novo na tržištu, garantujem da će vam se dopasti. Zato nastavite da čitate.

Ja sam svoju rutinu kada je u pitanju pranje ruku znatno promenila nakon testiranja ovih proizvoda, a slobodno mogu reći i kada su u pitanju i sredstva za tuširanje. Možete videti na fotografijama šta sam najviše koristila od ovih proizvoda.

 

 

STILL Micellar pena za ruke ,,Sensitive” – Prvo da napomenem da do sada nisam imala priliku da probam proizvod ovog tipa za pranje ruku. Tako da mi je ovo testiranje bilo baš zabavno. Ono što ćete videti na sledećoj fotografiji, jeste da sam ovaj proizvod najviše koristila. No, krenimo prvo od samih MICELA, fenomenalne micele imaju tu moć da kao magnet privuku sve ono što ne bi trebalo da se nalazi na našim rukama, a to su svakako razne bakterije i nečistoće.

 

 

U pitanju je jedna blaga i nežna formula sa ekstraktom zelenog čaja i aloe verom namenjena osetljivoj koži. Slobodno mogu reći da me je ova pena u vreme onog jakog mraza zaista spasla. Ono što mi se dopada, a to je da sa jako malo pene možete lepo i fino da operete ruke i budete sto posto sigurni da ste sve nečistoće uklonili. Ja sam neko ko zaista pere ruke za svaku sitnicu ( znam da to i nije baš najzdravije ) i mogu reći da sam primetila da traje duže nego standardan sapun. Što je zaista veliki plus.

 

 

STILL Micellar pena za ruke ,,Nutritive” – Micelarna formula koja sadrži ekstrakt lana i ulje badema! Bademovo ulje je bogato vitaminom E, ovaj vitamin je poznat kao “hrana” za kožu. Posebno se preporučuje u nezi suve kože.

Sama ,,Nutritive” je namenjena izrazito suvoj koži i njen glavni zadatak jeste da spreči isušivanje i dodatno nahrani kožu. Moram priznati da mi više prija miris od ,,Sensitive”.  Uglavnom, ova pena je za nijansu nežnija od prve. Tako da, ukoliko je vaša koža ekstremno osetljiva, ova pena je pravi izbor za vas. Nakon nje koža je mekana i nežna.

 

 STILL Micellar tuš pena ,,Sweet Moments” i tuš pena ,,Ocean Relax” – Što se tiče ovih divnih “kupalica”, ja ne znam koja lepše miriše i koja mi se više dopada. Prosto ne mogu da napravim izbor. Isto važi i za tuš pene, duže traju nego standardni gelovi za tuširanje. Podjednako dobro pene, u smislu da vam je jako malo proizvoda potrebno za celo telo i temeljno tuširanje. ,,Ocean Relax” ima mnogo jači miris i zaista vas jako lepo osveži. Tako da, ukoliko ste ipak za “smirenije” mirisne note, moja preporuka je ,,Sweet Moments”. Vaše je samo da pritisnete aplikator, namažete proizvod i uživate u tuširanju.

 

 

STILL Micellar ,,Sensitive” tečni sapun – Sadrži umirujuće ulje avokada i glicerin. Moram priznati da pre nisam imala tu sreću u pronalasku idealnog tečnog sapuna, da sam ih čak i ignorisala. Međutim, promenila sam mišljenje. Samo ulje avokada predstavlja pravi blagoslov za kožu. Puno je vitamina i ima izvanredne sposobnosti regeneracije i podmlađivanja kože. Tako da, definitivno suve ruke nemaju šansu za opstanak.

STILL Micellar ,,Nutritive” tečni sapunGlavni sastojak je D – pantenol. Lično sam veliki ljubitelj pantenola, tako da čim vidim na nekom proizvodu ,,PANTENOL”, kupujem. Smatram ga čistim zlatom, kada je nega u pitanju. Za ispucalu, oštećenu, suvu i hrapavu kožu. Apsolutno sve može srediti i rešiti. On je zapravo veliki plus ovom sapunu, posebno ukoliko ste kao ja, kako sam već napisala da perete ruke za svaku sitnicu. I da, ovaj sapun definitivno najlepše miriše od svih proizvoda. Breskva se ne može pobediti.

 

 

Da li ste probali nove Still – ove proizvode ? Kakvi su vaši utisci ? 🙂

 

 

Author Tamara Životić

Leave a Reply