“Teez” is new freedom

Fashion 0 comments

 

Zdravo! Posle dobre pauze vraćam vam se sa jednom lepom pričom.

Spajanjem ljubavi, volje, smelosti, kreativnosti, mladosti i u maloj dozi drskosti dobijamo “TEEZ”.

Znam da se pitate šta je zapravo “TEEZ”. Govorimo o novom brendu na našem tržištu koji preti da zavlada. Ali, nemojte se zavaravati da je samo za mlađe osobe, on je zapravo za sve koji se osećaju mladoliko i puni života.

Za sve one koji su spremni da provociraju sa ukusom.

  • O samom brendu:

“Teez” je nastao kao ispunjenje sna naše domaće dizajnerke Zorice Avramović. Predstavlja svojevrsni bunt i poziva vas da budete ono što jeste i živite pre svega onako kako želite. Moda ipak predstavlja na neki način stil i slobodu življenja.

Danas se zapravo jako malo govori o toj famoznoj slobodi, granice su svuda oko nas. Živimo u vlastitom zatvoru bez rešetaka, stalno se pitajući jedno te isto pitanje – A šta će neko reći ? Da li smem da se opustim? Razne nam barijere i psihičke i fizičke, postavlja društvo čiji smo deo. Da li je potrebno baš svaku prihvatiti i uvrstiti u svoj režim življenja? Ne, ja ću odlučno reći ne!

 

 

Da li se treba plašiti sebe, svojih želja i potreba? Ne! Teez nam upravo to govori, Teez nam pruža mogućnost provokacije u kreativnom smislu. Međutim, da li je to zapravo vrsta provokacije? Zašto bi nešto što je zapravo naša svakodnevnica koja je izneta na jako zanimljiv i duhovit način bila provokacija? Apsolutno nema razloga gledati na ovaj brend kao nešto što bi podstaklo lošu vibraciju. Naprotiv! Ono što sam ja osetila kada sam prvi put obukla Teez majicu jeste ogromno samopouzdanje! Da li je potrebno govoriti dalje ?

 

 

Vrlo često zaboravljamo, da bi bili ok sa okolinom i ljudima koji se nalaze tu, trebalo bi pre svega biti ok sa sobom i onim što nosimo “ispod kože”. To znači da vrlo često osobe nesvesno projektuju svoje neko nezadovoljstvo na neku drugu osobu, pa joj zameraju stvari koje ne postoje da bi sebe na neki način zadovoljili. Zvuči surovo, zar ne? Ljudi to rade nesvesno i pod uticajem straha da priznaju da nešto tu ne štima. To što ne štima može se odnositi na razne aspekte života, preko ljubavnog do poslovnog. Nezadovoljstvo je nezadovoljstvo, uvek će vas sputavati i činiti da se loše osećate. Pa zašto za početak ne bi ste bili slobodni i iskreni sami prema sebi, pa tek kasnije i sa okolinom.

To je ono što sam ja videla i osetila u Teez stvarima, ŽIVOT.

Zato smatram da bi svako do nas trebalo da poseduje barem po jednu “Teez” stvar.

 

 

Takođe, ono što je jako bitno je sam kvalitet majica i dukseva. Majice su jako prijatne, mekane i udobne. U pitanu je pamuk, što znači da će vam olakšati samo održavanje. Posebno sam oduševljena duksom, koji je jako topao i takođe pamučan. Znam da je svima nama bitan taj momenat sa mašinom, sećate se mog “testa” ? Apsolutno nemate razlog za brigu, možete uživati u Teez stvarima bez grižnje savesti jer su stvari odličnog kvaliteta.

 

 

Nadam se da vam se ovaj post dopao i podstaknuo na razmišljanje. Za mene je sam brend pravo otkriće. Da li ste nabavili svoju Teez majicu ili duks ? Koji vam je omiljeni print ? Šta za vas znači pojam “slobode” ?

 

JAKO BITNO – Tačno u ponoć kod mene će stupiti na snagu nagrađivanje u saradnji sa ovim brendom, takođe i kod kolege kojeg vidite na mojim slikama, sa kojim je i urađena sama kampanja. Ja ću vam darovati tri majice na poklon, takođe i on. Biće to poklon iznenađenja, budući da nećete znati koji print ćete dobiti. Potrebno je samo da pratite obaveštenja na našim Instagram profilima. Linkovi će vas čekati na kraju posta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zenska mini suknja: https://www.dresshead.com/womens-mini-skirt-front-laces-flap-pockets-army-green/

“TEEZ” INSTAGRAM – https://www.instagram.com/tz_teez/?hl=sr

“TEEZ” SAJT – http://www.teez.rs/

Nagrađivanje možete propratiti kod mene na profilu i na profilu mog kolege:

https://www.instagram.com/tamarazivotic/?hl=sr

https://www.instagram.com/allaboutnikola/?hl=sr

Srećno svima koji budu učestvovali!!!!!

 

Author Tamara Životić

Leave a Reply