We are a golden girls ( Mr. Black 24K GOLD LINE )

Beauty 3 comments

 

Ding Dong!

– Da, izvolite?

– Da li ste vi “zlatna” devojka ?

– Apsolutno! 

 

Zapravo sve smo mi “zlatne” devojke. Zato se uvek treba truditi i tretirati sebe na najbolji mogući način. U to ime vam pišem ovaj post i predstavljam nešto novo, nešto što sam ja s ljubavlju testirala. U pitanju je 24K GOLD ANTI – AGING maska i serum, hm da li je to MR.BLACK i ovog puta prevazišao sebe? Saznaćete ako nastavite da čitate.

 

 

Iskreno, ovaj serum koristim od prvog dana, od dana kada mi je isporučen. Nisam mogla da odolim, jedva sam čekala da osetim magiju koju je “sakrio” u svojoj luksuznoj bočici.  Sa razlogom kažem magija. Serum sam po sebi je jako zanimljive teksture. Sadrži divne zlatne čestice, koje su jako simpatične kada završe na licu. Kao što mnogi od vas znaju ja sam masnokožac. Imam izrazito masnu kožu, koju je u određenim periodima jako teško ukrotiti. Samim tim, jako sam probirljiva kada su u pitanju proizvodi za lice. No, vratimo se mi zvezdi ovog posta.

 

 

  • MR.BLACK 24K GOLD ANTI – AGING SERUM 

– Sama namena seruma jeste da spreči starenje kože, pružajući joj sjajni i mladalački izgled. Inače, jako zanimljivo da prvi put kada sam ga nanela, to je zapravo bilo pred odlazak u krevet. Kada sam se probudila, inače to veče sam legla jako kasno (bila sam iscrpljena), ujutru nije bilo nikakvih znakova umora na meni. Zapravo to je taj krucijalni trenutak kada je mene ovaj proizvod kupio za sva vremena. Tako da, dragi moji Mr.Black i dovoljno sati sna vam pružaju zagarantovano lepu i pre svega zdravu kožu. Da se ne lažemo, svako od nas kada ostane do kasno uveče, nije bitno sa kojom namerom, jutro “izdajica” će sve pokazati na licu.  Tako je uvek bilo sa mnom dok nisam pronašla svog saputnika. Dva meseca kako smo u ljubavi. Koristim ga redovno dva puta dnevno. Dovoljna je jedna kapljica. Zaista, jako malo proizvoda je potrebno za celo lice. Što nam zapravo govori koliko se ovaj proizvod isplati, inače bočica je od 30ml. Takođe, bez brige. Namenjen je svim tipovima kože. Svako od vas može uživati u ovom zlatnom izvoru mladosti.

 

 

  • 24K GOLD ANTI – AGING MASK 

– Ukoliko ste se pitali koju ću to masku uvek kupovati i koristiti, pa evo vam odgovora. Iskreno, prošlo je dva meseca kako koristim zlatnu liniju i ni sama više ne znam koliko sam ovih maski potrošila. Koristim je jednom do dva puta nedeljno. Jako fino pripremi kožu za šminkanje. Znači prvo maska koju sam ja držala 20 do 30 minuta, pa serum i na kraju šminkanje.Njena glavna osobina jeste da podstiče prirodni proces obnavljanja kože, popravljajući sam izgled i teksturu kože. Jedinjenja koja hidriraju kožu, zajedno sa kolagenom pružaju nam mladalački izgled i ujednačen ten. Bez obzira koliko bili umorni, pod stresom ili možda jednostavno tužni. Da, da. Moliću bez smeha, svako naše osećanje se da ispoljiti na licu i telu. Ova maska zajedno sa dobrom čašom belog vina ( belo vino se slaže uz sam izgled zlatne linije, moliću lepo ) i neku dobru muziku, rezultira u nekoliko godina manje. Naravno, samo ako ovaj ritual ponavljate makar jednom do dva puta nedeljno. Hm, dobro zvuči zar ne?

 

 

Za sve moje HEDONISTE! Znam da vas ima, da sada uživate uz neku finu pastu i belo vino. Znam da sigurno sada nazdravljate životu. Za sve vas, Mr. Black donosi lude popuste! Čitajte pažljivo !!

DM CENE:

Piling: 599 rsd

Bubble maska: 699 rsd

Crna maska: 699 rsd

LILLY CENE:

Piling: 599 rsd

Bubble maska: 699 rsd

Crna maska: 799 rsd

Zlatna linija! 24K GOLD SERUM I MASKA! Serum je sada 599 rsd, dok je maska 199 rsd.

Author Tamara Životić

3 Comments

Leave a Reply