Red vibes

Overlap Shirred Off Shoulder Top

Pozdrav! U samom jeku ispitnog roka, nađoh malo vremena da vam se obratim. Stiglo je par paketa i vreme je za “prezentovanje”, mislim da i ptice na grani znaju moju ljubav prema online kupovini. Tako da, možete već da naslutite u kom pravcu ide moja priča.

U ovom outfitu dominira ovaj top, jasno da je u pitanju ljubav na prvi pogled. Moram priznati da ih nisam dugo nosila, ali evo ovaj je uspeo da me pridobije. Plus je u mojoj omiljenoj boji. Top je stigao sa Zafula, zajedno sa još jednom majicom, koja je idealna za toplo vreme i ono što je mene posebno oduševilo u ovom paketu jeste jedan par naočara. To ste već imali prilike da vidite na mom Instagram profilu.

____________________________________________________________________________________________________________________________

Hello! Everyone knows about my love for online shopping.A couple of packages arrived and it’s time to “present”!

In this outfit this top dominates. I must admit that I did not wear such a model for a long time, but I liked this top. Plus is in my favorite color. Top came from Zaful, along with another T-shirt, which is ideal for warm weather and what has especially thrilled me in this package is a pair of glasses. You already had the opportunity to see that sunnies on my Instagram profile.

Kao i uvek podsetiću vas da Zaful ima određene pogodnosti, tako da obavezno izdvojite par minuta svog vremena i bacite pogled na sajt i njihovu zaista bogatu ponudu.

Drugi deo posta je ostavljen za AMICLUBWEAR. 

Moram reći da do sada nisam imala iskustvo sa ovim sajtom i da nisam zaista znala šta da očekujem, šta će mi to na kraju stići. Ovaj sajt, pored cipela u svojoj ponudi ima i divnu garderobu. Međutim, moj fokus danas je upravo na njihovoj ponudi cipela. Ja sam dobila tri para, izabrala sam divne sandale. Prvo velika pohvala ide za kvalitet i udobnost. Ja u ovom outfiu nosim njihove sandale koje su zaista vrtoglave ali su jako udobne. Ostala dva para ću nositi u nekom od narednih postova. Tako da, od mene čista desetka za ovaj sajt i njihove proizvode. Ja sam neko ko je oduvek imao problem sa obućom. Imam takvo stopalo, da me čak i sandale koje su skroz otvorene nekim čudom nažuljaju. Sa ovim sandalama nisam imala nikakav problem, takođe sam isprobala i druga dva para i sve je u najboljem redu. Tako da, od srca vam preporučujem AMICLUBWEAR. Trenutno je na njihovom sajtu veliki popust! Obavezno iskoristite!

Nadam se da vam se svideo ovaj post! Sada polako uz kafu ili hladnu limunadu pregledajte sve što nude, smatram da se dosta toga isplati poručiti i čekati dostavu nego kupiti kod nas. Što se veličina tiče, imate tabelu i bez brige.

____________________________________________________________________________________________________________________________

As always, I will remind you that Zaful has certain benefits, so make sure to spend a few minutes of your time and look at the site and their really rich offer.

The second part of the post is left for AMICLUBWEAR

I have to say that until now I had no experience with this site and that I did not really know what to expect, what will eventually come to me. This site, beside the shoes in its offer has a beautiful wardrobe. However, my focus today is exactly on their shoe offer. I got three pairs, I chose beautiful sandals. The first praise goes for quality and comfort. In this outfit I wear their sandals that are really very comfortable. The other two pairs will be worn in one of the following posts. So, from me 10+ for this site and their products. I’m someone who has always had a problem with shoes. I have such a foot that even the sandals that are completely open after some time beginning to squeeze me. With these sandals I did not have any problem, I also tried the other two pairs and everything is fine. So, from the heart, I recommend AMICLUBWEAR. There is a big discount on their site at the moment! Make sure to use it!

I hope you liked this post! Now, slowly with a coffee or cold lemonade, you look at everything they offer… I personally think it is worth paying for and waiting for delivery rather than buying in our stores.

 

 

 

 

 

 

 

Use code ” ZFjaned4″ for  $3 off $25; $6 off $50; $12 off $100;

Author Tamara Životić

5 Comments

Leave a Reply