Nice and Cozy

 

Pozdrav! Još jedna vrlo “vesela” i pre svega udobna kombinacija za leto. Svako ko prati moj Instagram profil zna da ja vrlo retko, mogu slobodno reći skoro nikada ne nosim ovu zelenu boju koja preovlađuje na pantalonama. Međutim, svi mi znamo da sam ja veliki fan cvetnog printa, tako da sam dopustila sebi da izađem iz svoje zone komfora i malo eksperimentišem kada su boje u pitanju.

Međutim, ono na šta sam želela da vam skrenem pažnju jeste sajt koji sam pronašla pre par meseci. U pitanju je Girlmerry. Pre dve nedelje kada sam dobila paket, oduševila sam se pre svega što stvari izgledaju isto kao na fotografijama ali i rastužila, iz razloga što sam ovaj paket čekala duže nego obično i što zbog visokih temperatura kod nas nisam mogla danas da vam fotografišem farmerke i sako/kaput. Međutim, biće prilike da vam pokažem i ostatak paketa. Vrlo bitna teza je ta da sam ja prezadovoljna i da nemam nikakvu zamerku kada se radi o poručivanju i kvalitetu proizvoda.

Hello! Another very “happy” and above all a comfortable combination for the summer. Anyone who follows my Instagram profile knows that I am very rare, I can freely say that I almost never wear green color. However, we all know that I am a big fan of floral print, so I allowed myself to leave my comfort zone and experiment a little.

However, I wanted to draw your attention to the site I found a few months ago. It’s Girlmerry. Two weeks ago when I got the package, I was delighted because things look the same as in the photos, but I was waiting for this package longer than usual and due to high temperatures, I could not photograph you jeans and coat. However, I will show you the rest of the package soon. A very important thing is that I have no objection when it comes to ordering and product quality.

 

 

Košulja koju vidite u ovom outfitu jeste upravo sa ovog sajta. Ona se uvrstava u grupu komada koji čine siguricu ili ono sa čim nikada ne možete da pogrešite. Materijal jeste kombinacija pamuka i poliestera sa većim procentom pamuka, međutim da je bilo koja druga mešavina materijala u pitanju model je takav da bi se ona samo dodatno gužvala. Ovako, meni lično je vrlo prijatna za nošenje i ne gužva se. Još bitnije, vrlo lako se pere i pegla. Bitna informacija za svaku praktičnu ženu.

Tako da, moj savet jeste da obavezno bacite pogled na Girlmerry. Cene su zaista pristupačne u odnosu na to šta vi dobijete, to sam vam napomenula i u prošlom postu.

Da li vam se dopao ovaj post i “vesela” kombinacija?

The shirt you see in this outfit is from this site. The material is a combination of cotton and polyester with a higher percentage of cotton. It is very comfortable to wear. More importantly, it is very easy to wash and ironing. Essential information for every practical woman.

So, my advice is to make sure you look at Girlmerry. The prices are really affordable in relation to what you get, I also mentioned that to you in the previous post.

Did you like this post and “happy” combination?

 

 

 

 

 

 

 

Author Tamara Životić

7 Comments

Leave a Reply