In love with flowers

 

Zdravo! Nakon dve liste favorita, došlo je veme i ja da prošetam model haljine koji je zaista aktuelan ove sezone i pre svega zahvalan za toplo vreme i naravno ukoliko ste bez inspiracije. Haljina je poručena sa Girlmerry sajta, bila je jako povoljna i smatram da za tu cenu je sasvim korektan proizvod.

Moram priznati da nisam skoro nosila model koji je u ovolikoj meri “jak” kada je u pitanju dezen pa i same boje. Međutim, preporučljivo je izaći ponekad iz svoje zone komfora. Ja obožavam da eksperimentišem, tako da imam trenutke kada mogu poneti i jedan ovakav outfit. Model haljine koji je sam po sebi i vrsta nakita. Zaista smatram da bilo koji dodatak uz ovu haljinu bi bio previše, ono treće ili četvrto parče torte od kojeg vam se smuči.

Hello! After two lists of favorites, it is time to show you the model of the dress that is really topical this season and above all very pleasant for the warm weather and, of course, if you are without inspiration. The dress was ordered from Girlmerry site, it was very affordable and I think that it is a correct product for that price.

I must admit that I did not wear a model that is “so strong” when it comes to design and the color itself. However, it is advisable to go out sometimes from your comfort zone. I love to experiment, so I have moments when I can take one such outfit. A model of a dress that is itself and a type of jewelry. I really think that any addition to this dress would be too much, like the third or fourth piece of cake from which you become sick…

 

 

Ako pogledamo unazad, shvatićemo da se moda uveliko “vraća” već par godina. Ove haljine upućuju na modu sedamdesetih, rekla bih da su sedamdesete baš na udaru kada je u pitanju modna industrija. Cvetne haljine, suknje, kombinezoni, pruge zaista smo nasledili mnoštvo modnih poslastica. Na nama je samo da uživamo.

Da se vratimo na praktičnost ovih komada, zašto preporučujem par ovakih modela u oramru. Pored toplog leta, ovaj model je idealan i za jesen. Svaka pametna šopingoholičarka razmišlja jedno godišnje doba unapred. Tako da će ova haljina sigurno biti nošena uz neku kratku teksas jaknu i naravno kratke čizmice. Moram priznati da mi je omiljena kombinacija za malo hladnije vreme upravo cvetna haljina i džemper. Ženstveno i udobrno.

Ukoliko se i vama dopao ovaj model, obavezno bacite pogled na Girlmerry i sigurno ćete pronaći nešto za sebe.

Looking back, we realize that fashion has been “coming back” for a couple of years. These dresses refer to the fashion of the seventies, I would say that the seventies are really hitting the fashion industry. Flower dresses, skirts, overalls, we have inherited a lot of fashionable treats. We just have to enjoy it.

To return to the practicality of these pieces, why do I recommend a few of this models in the closet. Except for the summer, this model is ideal for the autumn. Every smart shopaholic is thinking about one seasons in advance. So this dress will surely be worn with some short Texan jacket and of course short boots. I must admit that my favorite combination for a slightly colder weather is just a flower dress and a sweater. Feminine and comfortable.

If you like this model, make sure you look at Girlmerry and you will definitely find something for yourself.

 

 

 

 

 

Zenske cvetne haljine

Author Tamara Životić

2 Comments

Leave a Reply