Skin care day

Beauty 9 comments

 

Zdravo! Danas ćemo pričati malo o divnim proizvodima sa nc_kozmetka sajta, znam da je određen broj vas imao priliku da vidi neke moje fotografije na Instagramu. Baš kada je u pitanju ova kozmetika. Moram da priznam da me je jako privukao sam izgled ovih proizvoda koji su potpuno prirodni i koji sadrže sve potrebne sastojke za lepu i blistavu kožu.

Nisam zaista dugo ništa probala od prirodne kozmetike pre ove, a stvarno sam veliki ljubitelj. Dobila sam da testiram sapun za lice, kremu, divnu “mazalicu” za telo i dezodorans.

 

 

Krenuću od svog omiljenog proizvoda iz ovog paketa. Black and White soap ( DETOX SAPUN ) je definitivno najbolji proizvod za lice koji sam probala u ovom periodu. Kao prvo mi se dopao njegov izgled, mali je i jako praktičan za upotrebu, kao drugo jeste njegov miris i način na koji tretira kožu. U sebi sadrži aktivni ugalj, ši puter, eterska ulja čajnog drveta, lavande i ruzmarina. Ovaj sapun se preporučuje za mešovitu i masnu kožu. Iz mojih prethodnih postova znate da ja imam masnu kožu, izrazito masnu kožu. Ja sam umivala lice sa njim i ujutru i uveče, zaista je regulisao lučenje sebuma. Moja koža se znato manje mastila nego inače. Jako je blag ali opet dovoljno jak da detaljno očisti vaše lice. Meni se jako dopada što nakon njega, koža bude jako mekana i divna na dodir. Kod masne kože se uglavnom pojavljuju one dosadne, sitne bubljice. One koje se u prvi mah ne uoče, ali zato ako odlučite da se našminkate, pa u velikom ste problemu. Zato što vaša koža nakon pudera neće dobiti “flafasti” ili kako ja to volim da kažem “blur izgled”. 🙂 Ovaj sapun je pravi ubica za sitne bubuljice, pa čak i mitisere. Nakon par dana sam primetila da su se sitne bubuljice proredile, dok su mitiseri bili manje uočljivi. Ono što najviše volim jeste da nakon što skinem šminku, uđem pod tuš i radim piling. Sapun po sebi ima sitne grudvice i jako prija kao piling.  Najbolje od svega je što nc_kozmetika u svojoj ponudi ima nekoliko vrsta ovih sapuna, pa obavezno bacite pogled.

 

 

Vrlo koristan proizvod je svakako i Krema za masnu i problematičnu kožuVelika prednost ove kreme je to što zaista kada je namažete vi nemate osećaj težine, stopi se sa kožom jako brzo i ono što vam ostane jeste glatka i hidrirana površina. Meni prija i vrlo često se mackam sa njom, pred spavanje i naravno ujutru pre šminkanja. Takođe, ono što vrlo često praktikujem da čim uđem u stan i ako znam da sam dalje bez obaveza napolju, skidam šminku i detaljno očistim lice i naravno nanosim ovu kremicu. Pakovanje jeste malo, međutim dosta proizvoda je u njemu. Dovoljna je jedna pumpica, eventualno dve za celo lice.

Glavni sastojak ove kreme je ulje jojobe ! Lekoviti sastojci ovog ulja su poznati još od davnina, zanimljivo je da su ga koristili Američki Indijanci u svrhu očuvanja lepote i zdravlja svoje kože! Osim što je borba protiv akni nezamisliva bez ovog ulja, takođe i borba protiv bora. Pomaže prilikom zarastanja ranica i omogućava regeneraciju ćelija.

Pored ovog ulja, sadrži i ulje lešnika. Ulje lešnika pomaže takođe u regulaciji sebuma i čišćenju pora. Ne znam za vas, međutim ja obožavam proizvode koji sadrže ulja.

 

 

Proizvod čija je slika sve zbunila je naravno TIRAMISU – Body Butter aloa gel. Kada sam izbacila fotografiju na svom profilu, većina komentara je podrazumevala pitanje – Zašto se ovo ne jede?! Zapravo i niste pogrešili. Ovo jeste hrana, međutim hrana za najveći organ koji poseduje čovek. Da, hrana za našu kožu. Ja ću pokušati da vam opišem osećaj prilikom mazanja ovog čuda i nakon. Prvo imate osećaj da razmazujete šlag i cela soba miriše na Tiramisu! Prvobitni cilj ovog putera jeste da nahrani i hidrira vašu kožu! Zvuči jednostavno, međutim daleko je od toga. Mnogo proizvoda koje sam imala priliku da probam su imali kratkoročni efekat, ali to nije sudbina i ovog putera. Pored kokosovog ulja sadrži ši i kakao puter. Ono što ja radim, namažem se pred spavanje i “uskočim” u mekanu pidžamu. Rezultat je koža san snova! Takođe, miris ostaje dugo. Nisam nikada probala nešto slično ovoj mazalici i zaista je za mene ovaj proizvod pravo otkriće i slobodno mogu reći favorit.

 

 

Što se tiče Prirodnog dezodoransa za žene, preneću vam iskustvo moje mame. Da, čim sam dobila proizvode ovo je bilo njeno, nisam imala šanse. Oduševila se mirisom i kaže da je mnogo efikasniji od onih koje inače sve mi kupujemo u drogerijama. Moraću definitivno da poručim još jedan za sebe.

Moj vam je savet da obavezno obratite pažnju na sajt ove kozmetike. Zaista mnogo toga nudi, cene su jako povoljne dok je kvalitet zagarantovan. Da li vi volite prirodnu kozmetku ?

 

 

 

 

 

Author Tamara Životić

9 Comments

Leave a Reply