Bratscher custom shoes

 

Pozdrav! Juče je bio jedan prelep dan, pravi prolećni. Moram priznati da sam jedva čekala da prošetam, međutim setila sam se da vam dugujem jedan prolećni outfit. Jasno je u čemu ću ja najviše uživati kada je u pitanju novo godišnje doba, posebno u svojim novim  Bratscher_custom_shoes oksfordicama !

Ja sam veliki fan tufnica i za mene će tufnice uvek biti u trendu, posebno u narednom periodu. Romantične haljine, košulje i pantalone. Izbor je na vama. Vrlo su zahvalne za kombinovanje! Ono što ja najviše volim, a to je da kombinujem tufnice sa crvenom bojom. Dobitna kombinacija za mene definitivno!

Međutim, moja prva ljubav i ona najstarija kako ja volim vrlo često da istaknem su definitivno cipele! Posebno ovaj model i zaista smatram da su oksfordice neophodne u cipelarniku svake moderne devojke! Smatram da ovo pravilo važi i za žene i za muškarce.

 

Kao veliki ljubitelj lepih cipela ali pre svega udobnih, uvek sam u nekoj vrsti istraživanja. Stalno tragam za što udobnijom cipelom koja me neće nažuljati i u kojoj ću moći pre svega provesti ceo dan. Znam da zvuči smešno ali ja nikada ne pristajem na loše cipele zarad lepote.

Pred nama je lepo vreme, što znači duge šetnje i veliko “jurcanje” po gradu. Znam da su patike prva asocijacija kada neko pomene šetnju, međutim ne i za mene od kako imam ove cipele. Kožne, udobne, lepe i pre svega lako “nosive” u svim prilikama i varijantama. Da, zaista. Ja sam se juče poprilično našetala u njima. Jako se brzo prilagođavaju stopalima i nemate onaj osećaj “težine”, znate onaj osećaj kao da ste zarobili svoja stopala u kanti punoj cementa. Ja sam upravo to osećala skoro uvek prilikom nošenja nekvalitetne obuće. Takođe, moje stopalo koje je usko i dugačko bi se uvek “bunilo” prilikom nošenja obuće gde su jako loše definisani brojevi i sam kalup. Pa bih se ja uvek pogubila i loše izabrala na kraju. Sa ovim cipelama nećete pogrešiti.

Međutim, na oduševljenje svih nas ovo je samo jedan od modela koji Bratscher_custom_shoes imaju u svojoj ponudi.  Prolećnu kolekciju su plasirali prošlog meseca i sve nas oduševili. Pa možete pronaći vrlo zanimljivu obuću u veselim bojama i printovima, takođe sa nitnama i resama. Ja sam želela klasičan model, prosto ovo je model sa kojim ne možete pogrešiti prilikom kombinovanja. Idealan je i za poslovne dame i za nas studente, pa i one koji malo više provode vreme po kafićima i u provodu. Jako bitno takođe, da oni nisu samo mislili na dame već i na bebice i muškarce. Ko me prati na Instagramu, zna da sam pre skoro nedelju dana snimila veliki broj Bratscher_custom_shoes modela, kako za nas žene tako i za muškarce i decu. Može se slobodno reći da je ovaj brend i u ovom slučaju bio na visini zadatka. Pored toga što ovaj brend pravi cipele od prirodne kože i zaista se trudi da vaše stopalo uživa, vi možete sami da osmislite svoj model i na taj način sebe počastite sa unikatnim i jako kvalitetnim cipelama. Zvuči savršeno, zar ne? Tako da “trk” na njihovu Facebook stranicu ili Instagram profil, gde vas očekuje predivna Sara sa svim dodatnim informacijama i uverite se zašto će od sada ovaj brend uvek biti moj izbor kada su u pitanju cipele.

 

Da li ste upoznati sa ovim brendom? Ako niste, sada je pravo vreme. 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

Author Tamara Životić

10 Comments

Leave a Reply