Black and red lady

Zdravo! Da, danas jeste pao sneg. Međutim, ovaj sneg je prolazan i jako brzo će nam doći lepo vreme i željeno proleće. U to ime, želim da vas počastim još jednim outfit postom. Ovaj post se razlikuje od svih mojih postova do sada, iz razloga što ću vam danas preporučiti našu, domaću online stranicu za poručivanje. Do sada iskreno, nisam bila toliko fokusirana na naše stranice. Mnogo toga mi se tu nije dopalo. Vi koji čitate moje postove, znate da sam veliki obožavalac šopinga iz fotelje. Međutim, postoji jedna koja je i zaslužna za ovu moju kombinaciju koju vidite na meni. U pitanju je DEA MODA.

DEA MODA je realativno nova stranica i ono po čemu se ona razlikuje jeste što nam nudi samo tursku garderobu. U pitanju su jako fini i prijatni materijali. Ja moram reći da sam neko ko ima baš veliko iskustvo sa poručivanjem i generalno sa kupovinom “na slepo” i da smatram da je ova informacija jako bitna, ukoliko znamo da je turska garderoba uvek jako kvalitetna.

 

Poručivanjem sa ove stranice neće vam se dogoditi neprijatno iznenađenje, da dobijete na primer providne tačnije pantalone bez postavke. Meni se ovo dogodilo jako puno puta, da mi se nešto jako dopadne i da to poručim i da se na kraju ispostavi da sam novac bukvalno bacila. Znam da se  danas ljudi generalno plaše poručivanja, zato mi je veliko zadovoljstvo što predstavljam vama ovu stranicu kao siguran i nepogrešiv izbor. Naravno ukoliko vam neki komad ne odgovara, uvek to možete zameniti. Što vam pruža dodatni osećaj sigurnosti pri kupovini.

Da se vratimo konkretno na ovaj outfit, mislim da se niko nije iznenadio ovim pantalonama i generalno crvenom bojom sa kojom vas “bombardujem” već neko vreme. U pitanju su klasične i elegantne crvene pantalone. Ja sam veliki ljubitelj ovakvih pantalona. Pre svega zato što vrlo lako se mogu kombinovati u raznim prilikama. Ja takve komade volim i uvek ih vrlo rado kupujem. Pamučne, elastične i jako prijatne za nošenje. Znam da vam to ponavljam u skoro svakom postu, ali smatram da brz život koji živimo danas ne dozvoljava nam da na primer pola dana provedemo u neudobnoj garderobi u kojoj se ne osećamo prijatno.

Jako mi se dopada ovaj cvet na košulji, koji je pre svega čvrsto i jako dobro ušiven. Ovu košulju možete na 30 stepeni fino oprati. Vrlo je lagana i zanimljiva upravo zbog ovog cveta. Sako je došao samo kao šlag na tortu.

 

Nadam se da vam se ovaj novitet dopao! Takođe da ćete nešto fino pronaći kod DEA MODA , tamo će vas sačekati divna Dea. Koja će vam pružiti sve potrebne informacije o komadu koji budete želeli da poručite!

Pišite mi vaše utiske! 🙂

 

Author Tamara Životić

12 Comments

Leave a Reply