Daily dose of inspiration 2

Fashion 8 comments

Pozdrav ljudi! Malo inspiracije nije na odmet! I u ovom postu imam za vas “bonus” outfit, tako da čitajte do kraja obavezno! Plisirane suknje nisu svakako novitet i mogu reći da smo jako srećne što su u ovoj meri “popularizovane”. Pre svega zato što ih možete pronaći u različitim bojama i sa uživanjem kombinovati. Moja je poručena sa Shein sajta i zaista je bila jako povoljna. Moj vam je savet da svakako nabavite jednu. Vrlo su lake za kombinovanje i možete se igrati.

Ono najbitnije vezano za ove suknje je to što zapravo odgovaraju svakoj građi. I zaista već par sezona imamo priliku da vidimo kako ih “street style” devojke kombinuju u svim mogućim prilikama i kako one zapravo stoje na različitim tipovima građe. Što se mene tiče mogla bih da ih nosim do kraja života.

Hello people! A little inspiration is not a waste! And in this post I have a “bonus” outfit for you, so read it all the way! Plush skirts are not new and I can say that we are very happy that they are “popularized” to this extent. First of all, because you can find them in different colors and enjoy combining. This was ordered from the Shein site and she is very good. My advice to you is to get one. They are very easy to combine and you can play.

The most important thing about these skirts is that they actually suit to everyone. And for several seasons we have the opportunity to see how ”street style” girls combine them on all possible occasions and how they look in that skirts. As far as I’m concerned, I could wear them for the rest of my life.

Još jedan razlog zbog kojeg obožavam ove suknje jeste upravo što me jako podsećaju na “retro look”. Što ih dodatno čini jako efektnim komadom. Ja sam ipak odlučila da u svoj “miks” ubacim i malo teksasa i to duži model jakne koja je takođe obeležila prethodnu sezonu. Priznaću vam da i pored toga što sam se jako smrzla danas slikajući vam outfite, mogu reći da sam uživala jer sam nosila svoje omiljene komade. Tako da uvek nosite komade koji vam prijaju i za koje vi mislite da vam stoje najbolje.

Što se bonus outfita tiče, ja moram reći da sam se zaljubila u ovaj “džemperak” i da možete slobodno da ga poručite. Prošao je “mašina test”, ko je pročitao moj prethodni post zna o kakvom je testu reč. Međutim, ponoviću za vas koji ste prvi put ovde. Ja stvari “čekiram” kao kvalitetne a to su one koje mogu da se operu u veš mašini bez ikakvih posledica. Znači da ne promene boju i ostanu u prvobitnom stanju. Ovaj džemper je svakako prošao test jako uspešno i bez brige, sve perlice su tu.

Nadam se da ste uživali i da vam se “inspo” za danas dopala! Za koji outfit vi glasate?

Another reason why I adore these skirts is because they reminds me very much of the “retro look”. Which makes them a very effective piece. I decided to put in a ” my mix” a long texas jacket that also marked the previous season. Even I was freezing today during the photo-shot, I can say that I enjoyed it because I wore my favorite pieces. So you always wear pieces that you like and which you think are best for you.

As for the bonus outfit, I must say that I fell in love with this “sweatshirt” and that you can freely order it. The “machine test” passed, who was read my previous post knows what is the test that I am talking about. However, I will repeat for you. I “check” things as high quality and these are those that can be washed in the washing machine without any consequences. It means that it does not change color and remains in its original state. This sweater has certainly passed the test very successfully and without worry, all the beads are there.

I hope you enjoyed in the “inspo” for you today! What outfit do you vote for?

Skirts

Bishop Sleeve Pearl Beading Crop Sweater

Author Tamara Životić

8 Comments

Leave a Reply