Daily dose of inspiraiton

Fashion 11 comments

Zdravo! U ovom postu ću vam predstaviti dva outfita! U pitanju je jedna malo elegantnija priča i jedna casul, pa se nadam će te se pronaći u nekoj od ove dve. Jasno je i po broju fotografija da se meni lično više dopada ovaj prvi fazon i da jednostavno sebe u potpunosti poistovećujem sa ovim stilom.

U ovom prvom outfitu dominira blejzer koji se može “provući” i kao kaput. Međutim, svakako nije za hladno vreme i ono što sam ja nekako očekivala bez obzira na cenu jeste da bude malo boljeg kvaliteta. U pitanju je tvid, koji mene iskreno nije oborio s nogu, pa što se mog celokupnog utiska tiče kada je u pitanju ovaj komad možemo reći da se eto “provukao” i da ću ga ipak iskoristiti na pravi način. U pitanju je Romwe sajt. Sa ovim sajtom imam iskustvo već i mogu reći da je ovo prvi put da nisam u potpunosti zadovoljna.

Hello! Today I will present you two outfits in this post! It’s a one little more elegant and one casual, so I hope you find yourself in one of these two. I personally prefer this first scene and simply identify myself with this style.

In this first outfit dominates the blazer, which also can be a coat. However, it is not for cold weather and it’s not what I expected. It’s a tweed, which honestly did not delight me, so my overall impression is when it comes to this piece I can say it’s OK and I will still use it in the right way. It’s a Romwe website. With this site I have a very good experience, but I can say that this is the first time that I’m not completely satisfied.

Ja sam dugo razmišljala da li da ga uopšte poručim, s obzirom da on predstavlja jedan od onih “trendi” komada koji su u prolazu ili ipak možda “prete” da se zadrže duže, verujem da ipak nisam pogrešila i da ću imati još nekoliko zanimljivih kombinacija kada je on u pitanju. Mislim da je korisno napomenuti kada su blejzeri ili kaputi ovako efektni da je potrebno voditi računa prilikom kombinovanja i da zaista vrlo lako možete zakoračiti u ono najgore, a to je svakako “kičeraj”. Zato je moj izbor bio jako jednostavan ili bolje reći “podloga”. Crne pantalone, bela košulja i mala torba koja je u skladu sa bojama blejzera.

I have been thinking for a long time about whether to order him at all, since he is one of those “trendy” pieces that are passing or maybe “threatened” to stay longer, I believe that I did not make a mistake and that I will have a few more interesting combination with this coat. I think it’s useful to note when blazers or coats are so effective that it is necessary to take care when combining and that you really can easily make mistake. Black pants, a white shirt and a small bag that is in line with the colors of this blazer. That is the right choice!

Ukoliko “skrolujete” par fotografija na dole, pronaći ćete drugi outfit. Kada je u pitanju ovaj duks sa perlicama, ja moram reći da sam oduševljena. Pre svega ja obožavam ovu boju i ono najbitnije jeste što je jako kvalitetan. Perlice su dobro ušivene, što znači da nakon pranja i dalje će biti tu. Meni se uglavnom smeju kada kažem, ali mašina je pravi tester za škart garderobu. Sve ono što se može oprati u mašini i ostati isto, bez ikakve promene materijala i same boje je za mene odličnog kvaliteta! Svako ko prati moj Instagram profil zna da ja jako slabo nosim dukserice, trenerke na primer skoro nikada. Ali, ovaj duks je pravi pogodak za mene! Takođe, on je isto poručen sa Romwe sajta.

Koji se outfit vama najviše dopao?

If you “scroll” a couple of photos down, you will find another outfit. When it comes to this sweater, I have to say I’m thrilled. First of all, I adore this color, and most importantly, quality it is very good. The beads are well sewn, which means that after washing it will still be there. My friends laugh when I say, but the machine is the real tester for the wardrobe. All that can be washed in the machine and stay the same, without any change of material and the colors, is great quality to me! Anyone who follows my Instagram profile knows that I’m rarely wearing sweaters, tracksuits, for example, almost never. But this sweater is a real hit for me! Also, he is also ordered from Romwe site.

Which outfit you like most?

For more cool Blazers visit this link: Blazers

           This amazing sweater you can find at this link: Pearl Beading Lantern Sleeve Sweatshirt

Author Tamara Životić

11 Comments

Leave a Reply