Rosegal site

Fashion 4 comments

Pozdrav ljudi! Danas kao i obično vam predstavljam online sajt za kupovinu! U pitanju je Rosegal sajt. Odlučila sam da današnja tema budu farmerke, izabrala sam par za koje smatram da su u trendu i pre svega da se mogu vrlo lako kombinovati.

Hello ladies! Today, as usual I am presenting you an online shopping site! It’s the Rosegal site. I decided that today’s topic would be jeans, I chose a couple that I think are trendy and above all that they can be easily combined.

Chic High Waisted Distressed Jeans

High Waisted Distressed Jeans

Znam da će neko reći “ali farmerke idu uz sve”, ja se ne bih složila sa tom konstatacijom i savetujem vam da ih birate pažljivo. Svaki model i kroj pre svega ima svoje mane i vrline. Međutim, imam i ja svoje trenutke kada nosim nešto zato što mi se dopada i osećam se lepo u tome, bez obzira na to što bi mi možda drugačiji model bolje pristajao! Jednostavno sve je stvar trenutka i volje!

I know that someone will say “but the jeans go with everything”, I would not agree with that statement and I advise you to choose them carefully. Every model and cut, above all, has its own defects and virtues. However, I also have moments when I wear something because I like it and I feel nice in that, even if a different model might suit me better! Simply everything is a matter of moment and will!

Trendy Distressed Skinny Jeans

Distressed Skinny Jeans

Ja sam ipak izabrala modele koji se već neko vreme “provlače” i za koje smatram da nećete pogrešiti ako ih poručite. Da ih možete kombinovati maksimalno.

However, I have chosen models that I think that you will not make mistake if you order them. And you can combine them to the maximum.

Hot Raw Hem Distressed Denim Jeans

Raw Hem Distressed Denim Jeans

Svaki sajt koji vam predstavim ovde jeste sajt sa kojim imam već neko iskustvo. Pa mogu posvedočiti o kvalitetu i da li se uopšte isplati poručivati. Ja lično smatram da se isplati, jer zaista je prava retkost pronaći danas ovako velika sniženja pre svega i da sniženja traju konstantno, a da kvalitet bude skroz ok. Mnoge komade se isplati kupiti na sajtu i čekati isporuku. Posebno kada su u pitanju “trendi” komadi. U ovom slučaju na farmerkama koje su često bazni komad, ne treba štedeti i potrebno je zaista voditi računa. Ja sam poručivala sa sajtova i mogu vam reći nemam nikakvu zamerku, samo da vodite računa o veličini i da čitate tablicu sa merama. I ako niste sigurni bolje je uzeti malo veću veličinu.

Every site that I introduce here is a site with which I already have some experience. So I can testify about quality and whether it’s worth paying for it at all. I personally consider it worthwhile to pay, because it is really rare to find such a big discount today, and that the discounts last constantly, and that the quality is absolutely OK. Many pieces are worth buying on the site and waiting for delivery. Especially when it comes to “trendy” pieces. In this case, on jeans that are often the basic piece, you do not have to save and you really need to take care. I’ve ordered from sites and I can tell you, I have no objection, just take care of the size and read the table with the measures. And if you’re not sure it’s better to take a little bigger size.

Best Skinny Flare Jeans

Skinny Flare Jeans

Nadam se da vam se dopao ovaj moj “mini” post i da ćete pronaći nešto nešto lepo za sebe i svakako mi ostavite komentar.

I hope you like this “mini” post and you will find something nice for yourself. Leave me your comments.

Author Tamara Životić

4 Comments

Leave a Reply